Buitenspeeldag 2019

3 +

Omnisport en andere

Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord? Dan zat jij de laatste 11 jaar op een andere planeet! Want de Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid. En op woensdag 24 april 2019 wordt het al voor de 12de keer georganiseerd. Alle kindertv-zenders gaan die namiddag op zwart, je hebt dus geen enkel excuus om binnen te blijven. Overal in Vlaanderen worden er ... Lees meer

Nog nooit van de Buitenspeeldag gehoord? Dan zat jij de laatste 11 jaar op een andere planeet!
Want de Buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon en de Vlaamse Overheid. En op woensdag 24 april 2019 wordt het al voor de 12de keer georganiseerd. Alle kindertv-zenders gaan die namiddag op zwart, je hebt dus geen enkel excuus om binnen te blijven. Overal in Vlaanderen worden er activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan, ook in de omgeving van het stadspark van Zoutleeuw! Van 13u tot 17 u kan je hier spelen, sporten, springen… en nog veel meer. Zorg dat je er bij bent!
Dit initiatief is geen alternatief voor kinderopvang maar een open speeldag.
Kan je pas later aanwezig zijn, geen probleem: onze poorten staan de hele namiddag open om jou een unieke en boeiende namiddag te bezorgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plein Aen den Hoorn
Aen den Hoorn
3440 Zoutleeuw
woensdag 24 april 2019 van 13:00 tot 17:00
Dienst Vrije Tijd Zoutleeuw
gratis
depassant@zoutleeuw.be
011/94 90 50