Buitenspeeldag - Adolphe Willemijnsstraat (Anderlecht)

6 +

Op woensdag 24 april 2019 is het BUITENSPEELDAG! Elk jaar kunnen kinderen tijdens de Buitenspeeldag volop buiten spelen, ravotten, klimmen, dansen, ... In de namidddag zijn er allerlei toffe sport- en spelactiviteiten op verschillende locaties in Brussel. Trommel dus al je vrienden en vriendinnen op om buiten te spelen en te sporten! De Adolphe Willemijnsstraat wordt een speelstraat vol met ... Lees meer

Op woensdag 24 april 2019 is het BUITENSPEELDAG! Elk jaar kunnen kinderen tijdens de Buitenspeeldag volop buiten spelen, ravotten, klimmen, dansen, ... In de namidddag zijn er allerlei toffe sport- en spelactiviteiten op verschillende locaties in Brussel. Trommel dus al je vrienden en vriendinnen op om buiten te spelen en te sporten!
De Adolphe Willemijnsstraat wordt een speelstraat vol met spelmaterialen, springkastelen en animaties voor klein en groot.
Kom je met een groep(je) naar de Buitenspeeldag? Schrijf dan in ten laatste op woensdag 17 april via www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Buitenspeeldag
Adolphe Willemijnsstraat z/n
1070 Anderlecht (Brussel)
woensdag 24 april 2019 van 09:00 tot 16:00
Brede Scholen Anderlecht en Jeugddienst Anderlecht
gratis
jeugddienst@vgc.be
02 563 05 79
www.brusselbazaar.be/buitenspeeldag