Buitenspeeldag Bocholt

3 +

Na het succes van vorig jaar organiseert Bocholt opnieuw een buitenspeeldag! Op de sportvelden naast de sporthal van Bocholt valt er die dag van alles te beleven. Je hebt geen enkel excuus om binnen te blijven want jouw favoriete televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Hopelijk is het mooie weer van de partij zodat we er een geweldige namiddag met spelen, sporten, springkastelen en ... Lees meer

Na het succes van vorig jaar organiseert Bocholt opnieuw een buitenspeeldag! Op de sportvelden naast de sporthal van Bocholt valt er die dag van alles te beleven. Je hebt geen enkel excuus om binnen te blijven want jouw favoriete televisiezenders gaan een hele namiddag op zwart. Hopelijk is het mooie weer van de partij zodat we er een geweldige namiddag met spelen, sporten, springkastelen en nog zoveel meer van kunnen maken!
Kinderen kunnen vrij in en uit lopen van 13u30 tot 16u30. De kinderen worden niet individueel of in groep begeleid. Het is de ouders hun verantwoordelijkheid om een oogje in het zeil te houden. Bij regenweer gaat de buitenenspeeldag door in hal 2 van de sporthal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportzone De Damburg
Brogelerweg 59
3950 Bocholt
woensdag 24 april 2019 van 13:30 tot 16:30
gratis
jeugd@bocholt.be
089 20 19 32
www.bocholt.be