Buitenspeeldag Maasmechelen

4 +

De jeugd- en sportdienst organiseren samen de jaarlijkse Buitenspeeldag. Je kan ons, net zoals vorig jaar, vinden op Connecterra. Hier voorzien we allerlei toffe activiteiten voor jullie. Speels, actief, avontuurlijk, sportief… we gaan heerlijk buitenspelen! Alle activiteiten zijn gratis, ook de toegang tot Connecterra. Er is enkel begeleiding voorzien bij de activiteiten, niet op het gehele ... Lees meer

De jeugd- en sportdienst organiseren samen de jaarlijkse Buitenspeeldag. Je kan ons, net zoals vorig jaar, vinden op Connecterra. Hier voorzien we allerlei toffe activiteiten voor jullie. Speels, actief, avontuurlijk, sportief… we gaan heerlijk buitenspelen!
Alle activiteiten zijn gratis, ook de toegang tot Connecterra.
Er is enkel begeleiding voorzien bij de activiteiten, niet op het gehele domein. Ouders blijven steeds verantwoordelijk voor hun kind(eren).

Neem ook zeker een kijkje op de facebookpagina van de jeugd- en sportdienst: www.facebook.com/jeugd- en sportdienstmaasmechelen. Klik op ‘vind ik leuk’ en bekijk achteraf alle foto’s die we hebben gemaakt op de buitenspeeldag.
Voor meer info kan je terecht bij de jeugd- en sportdienst via 089/ 769 630 of jeugd@maasmechelen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon op kaart Connecterra
Zetellaan 54
3630 Maasmechelen
woensdag 24 april 2019 van 13:30 tot 16:30
Jeugd- en Sportdienst Maasmechelen
gratis
jeugd@maasmechelen.be
089/ 769 630