Buitenspeeldag veurne 2019

3 +

De sport- en jeugddienst van Veurne nodigen alle kinderen uit om op woensdagnamiddag 24 april eens goed buiten te ravotten. Zet de televisie en computer uit, trommel zoveel mogelijk vrienden op en kom langs. Tussen 13u en 17u kunnen alle kinderen van 3 tot 12 jaar mee komen buiten spelen op speelplein Briekeljong, Noordstraat 146. Kleuters blijven wel onder begeleiding van de ouders. Naast de ... Lees meer

De sport- en jeugddienst van Veurne nodigen alle kinderen uit om op woensdagnamiddag 24 april eens goed buiten te ravotten. Zet de televisie en computer uit, trommel zoveel mogelijk vrienden op en kom langs.
Tussen 13u en 17u kunnen alle kinderen van 3 tot 12 jaar mee komen buiten spelen op speelplein Briekeljong, Noordstraat 146. Kleuters blijven wel onder begeleiding van de ouders.
Naast de grote glijbanen, een springkasteel, speciale sportactiviteiten, go-carts, … worden er ook verschillende activiteiten aangeboden onder begeleiding van de animatoren van speelpleinwerking Briekeljong.
De hele namiddag is gratis! Vooraf inschrijven is niet nodig. Jij komt toch ook?
Dit jaar komt ook trashbeatz een optreden geven op afvalmateriaal en leren ze ons hoe we dit zelf kunnen doen. Dit is zowel voor oud en jong, dus ouders die gezellig aan de bar zitten in het zonnetje kunnen dus zeker ook meedoen. Misschien horen ze wel een nummer uit hun goeie tijd. :)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Speelpleinwerking Briekeljong
Noordstraat 146
8630 Veurne
woensdag 24 april 2019 van 13:00 tot 17:00
jeugddienst veurne
gratis
jeugddienst@veurne.be
058/335570