PATOE's 9e Buitenspeeldag

2 +

Outdoor en adventure

U kent ondertussen het spelrecept. Naast het vaste aanbod van skaten, pitchsoccer, beachvolley, speeltuin & avonturenparcours kan je er weer heel wat (reuzen)spelletjes spelen met de begeleidsters van Kindercentrum Ham. De grimeerstand, de tattooshop en een paar springkastelen mogen uiteraard niet ontbreken. Opgelet! Er is toezicht op een vlot verloop. Er wordt geen opvang voorzien! Enkel de ... Lees meer

U kent ondertussen het spelrecept. Naast het vaste aanbod van skaten, pitchsoccer, beachvolley, speeltuin & avonturenparcours kan je er weer heel wat (reuzen)spelletjes spelen met de begeleidsters van Kindercentrum Ham. De grimeerstand, de tattooshop en een paar springkastelen mogen uiteraard niet ontbreken.
Opgelet! Er is toezicht op een vlot verloop. Er wordt geen opvang voorzien!
Enkel de kinderen die met Patoe komen vallen onder de klassieke opvangregeling.
De cafetaria van “Den Tennis” zal open zijn.
De filmpjes en foto’s van de buitenspeeldagen van 2011tot 2018 kan je bekijken op jeugdraadham.be. Je kan zoeken op jaartal.
Org.: Kindercentrum (Petit) PATOE ism Jeugddienst. Ook andere partners van het “Huis van het Kind” zullen aanwezig zijn: zoals de Opvoedingswinkel én natuurlijk de vrijwilligers van de Integratieraad zullen er weer zijn met lekkere hapjes!
Meer info: www.jeugdraadham.be / www.buitenspeeldag.be/HAM / www.vdkomma.be/ham.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportcentrum 't Vlietje
Sportlaan 10
3945 Kwaadmechelen (Ham)
woensdag 24 april 2019 van 14:00 tot 16:00
BKO PATOE
gratis