Buitenspeeldag 2.0

Kom 14 oktober naar buiten, trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en meisjes op en maak er een spetterend avontuur van. In Halle keren we in het kader van "de week van het bos" terug naar de natuur en gaan we “los in het bos”. Lees meer

Dit zal doorgaan in en rond de Zavelput (Drasop te Buizingen). Tussen 13u00 en 16u30 kan je hier terecht voor allerhande activiteiten: boomklimmen, blotevoetenpad, moddermannetjes maken, sport en spel, de natuur als apotheek, kampen bouwen, archery tag, deathride ….. zijn een aantal van de activiteiten waarvan je kan proeven!

Ook kan je deze namiddag 2x genieten (14u00 en 16u30) van de hilarische voorstelling van de mannen van B.V. Natuur. Ze hebben de meest efficiënte oplossing van het klimaatprobleem gevonden. Met hun koddige kraanwagen bouwen zij in half uur een grote, dikke boom. De mannen gaan vol energie aan het werk spelend als twee jonge honden.
Dit leidt tot pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dancebattle tijdens het schaften.

Die dag wordt ook een gratis shuttlebus ingelegd vanaf de halte “Nederhem P” (zwembad) naar Halle Zavelput (net voor de afgesloten brug). Op deze manier kan u zich in alle rust naar het evenement laten vervoeren. Deze bus zal over en weer rijden tussen 13u00 en 17u30.

Kom zeker af die namiddag, ga volledig “los in het bos” en ontpop je tot een echte surviver!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zavelput
Drasop
1501 Buizingen (Halle)
woensdag 14 oktober 2020 van 13:00 tot 17:00
Jeugddienst Halle
gratis
02 365 98 30, jong@halle.be
www.jonginhalle.be