Buitenspeeldag // AFGELAST

3 +

Jammer genoeg is beslist dat Buitenspeeldag 2020 in Leuven niet zal doorgaan. We maken het volgend jaar zéker goed! Lees meer


Buitenspelen is niet alleen belangrijk, het is ook super leuk. Dus is er op woensdag 22 april weer de Buitenspeeldag vanaf 13 uur met tal van openluchtactiviteiten voor kinderen. De stad organiseert 6 supermegatoffe buitenspeelactiviteiten tijdens de Buitenspeeldag waar zowel de allerkleinsten als de grotere speelvogels, kunnen deelnemen aan speelse activiteiten :

1. De Bruul: Tofsport leeft zich uit op de Bruul met avontuurlijke springkastelen.

2. Spaanse Kroon: Het vernieuwde terrein van de Spaanse Kroon wordt officieel geopend met een laag touwenparcours en archery tag.

3. Vlierbeekveld: In Kessel-Lo kunnen de kinderen skaten, zich laten gaan in de springkastelen en voorziet Woodkid highlandgames voor de avontuurlijke kids.

4. Hoogveld: We voorzien springkastelen, een speleobox en er kan vollenbak geskate worden.

5. Terbank: Je kan mini-golven en fluohestjes pimpen in Heverlee.

6: Ymeria: In Wijgmaal bouw je kampen en blaas je uit met een yogaworkshop.

Daarnaast zijn er nog enkele andere toffe activiteiten van o.a. 30CC, Hal 5 en Huis van het Kind. Er zijn geen excuses om binnen te blijven tijdens deze Buitenspeeldag!

Heb je zelf ook een activiteit gepland tijdens de Buitenspeeldag? Vul deze dan zeker zelf in in de UiTdatabase via www.uitdatabank.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Jeugdcentrum Vleugel F
Brusselsestraat 61a
3000 Leuven
woensdag 22 april 2020 van 13:00 tot 17:00
Jeugddienst Leuven
gratis
jeugddienst@leuven.be, tofsport@leuven.be
016 27 27 50